Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Saturday Class Schedule

February 4

2017 Download Class Descriptions Here

ALL Class links takes you to Class Description Page

8:00AM

Combo Dye a Silk Scarf & Yarn In Crockpot
8:00; 11:00; 3:00; 6:00
30 min – 1 hr

 

9:00AM

Bag Dye Yarn in Microwave
9:00 – 5:00
1 – student each hour 1hrs

Introduction to Reversible Lace
9:00 – 12:Noon
3hrs

Knit Yourself Some Jewelry 
9:00 – 12:Noon
3hrs

Entrelac Cowl
9:00 – 12:Noon
3hrs

 

10:00AM

Coosaw Cowl
10:00 – 11:30
1.5hrs

 

1:30PM

Indian Cross Stitch Technique
1:30 – 3:00
1.5hrs

 

2:00PM

Intertwisted Cowl
2:00 – 5:00
3hrs

Are you on Ravelry or Are ou using Ravelry to its full potential
2:00 – 5:00
3hrs

Tunisian Knitting (not to be confused with Tunisian Crochet)
2:00 – 5:00
3hrs

 

2:30PM

Needle Felting a Bag
2:30 – 4:00
1.5hrs

 

3:00PM

Stacked Increases (fox paws) Part 2
3:00 – 5:00
2hrs

Details

Date:
February 4