Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Friday Class Schedule

February 3

2017 Download Class Descriptions Here

ALL Class links takes you to Class Description Page

NOON

Blocking 101 – It’s not finished till it’s blocked
12:Noon – 1:30
1.5hrs

Beginner’s Knitting Sampler
12:Noon – 1:30
1.5hrs

Stacked Increases (fox paws) Part 1 
12:Noon – 2:00
2hrs

Entrelac Scarf/Shawl
12:Noon – 3:00
3hrs

Fun Patterns from the 1800s for Scarves
12:Noon – 3:00
3hrs

Oops! Now What Do I Do??
12:Noon – 3:00
3hrs

 

1:30PM

Indian Cross Stitch Technique
1:30 – 3:00
1.5hrs

 

2:00PM

The 5 Ws of a Lifeline
2:00 – 3:30
1.5hrs

Cables made Easy
2:00 – 5:00
3hrs

 

2:30PM

Carousel Hat
2:30 – 5:30
3hrs

 

3:30PM

Needle Felting a Rose
3:30 – 5:00
1.5hrs

Drop Spindle Spinning
3:30 – 5:00
1.5hrs

 

4:00PM

Can I Use THIS Yarn Instead?
4:00 – 5:30
1.5hrs

Combo Dye a Silk Scarf & Yarn In Crockpot
4:00
30 min – 1 hr

 

7:00PM

Combo Dye a Silk Scarf & Yarn In Crockpot
7:00
30 min – 1 hr

Details

Date:
February 3